Penthouse Apartment Redevelopment – With A Slide!

On the top floor of a building that was erected in 1917, in Ukraine, a 212 square metre two level apartment has undergone a complete redevelopment. The interior overhaul involved the relocation of the staircase, in order to reconfigure an underused upper floor. Also, to increase the fun factor of the family home, a large metal slide was installed during the relinking of the first and second floors. This unusual design feature, which was painstakingly tailored to the interior structure by , fits with other characterful elements of the unique design scheme. In comparison, the home palette is mild mannered in warm white, soft grey, graphite, and oak, with few intermittent spikes of aqua blue.

Enjoy slides in penthouses? Do check out: Skyhouse: An New York Penthouse With Climbing Column & Slide!

Did you like this article?

Share it on any of the following social media channels below to give us your vote. Your feedback helps us improve.

From Suativi Tainha

Other related interior design ideas you might enjoy
Comments? Let us know
House with front lawn

Get the best in architecture and design

Delivered directly to your inbox. Free.


Here is what you get free by subscribing:

  • An ebook with 100+ images of some of the best work we have ever featured.
  • A daily dose of outstanding design pictures and tips in your inbox.
  • Inspiration from the best in the industry. Watch, adapt, adopt!